Subway ще открие десет нови ресторанта в Румъния

Американската верига за бързо хранене Subway планира да добави десет нови ресторанта към мрежата си от 39 заведения в Румъния, тъй като очаква добри финансови резултати и тази година, съобщава онлайн изданието romania-insider.com.

Компанията информира, че обемът на продажбите на ресторант в Румъния е нараснал с 9% на годишна основа през 2017 г., а в същото време броят на клиентите се е повишил с 6% на национално равнище.

„Планираме да отворим десет нови ресторанта в Румъния тази година. Продължаваме да търсим нови възможности за франчайз и нови локации. Откриването на нов ресторант Subway е част от дълъг и труден процес, който включва намирането на правилните партньори за франчайз и локация и договарянето на най-добрите условия за наем“, заяви Румен Радев, агент бизнес развитие за район Букурещ-Илфов.

Тази година веригата за бързо хранене ще отвори и първия си ресторант Fresh Forward в Румъния. Тя планира също да пусне нови сандвичи и кафета и да разшири услугата си за доставка по домовете, информира investor.bg.

Subway влезе на румънския пазар през 2011 г. и отвори първия си ресторант през април 2012 г. В момента в страната има 39 ресторанта Subway, 16 от които се намират в Букурещ.

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *