Viber открива представителството си за ЦИЕ в България

Услугата за чат на текстови съобщения Viber открива в България представителството си за Централна и Източна Европа (ЦИЕ), съобщиха от компанията. Атанас Райков е назначен за генерален мениджър на Viber за региона.

Разширяването на бизнеса е част от стратегията на Viber за увеличаване на потребителите си в региона, обясняват от компанията за чат съобщения. „Наблюдаваме изключителен ръст в държавите от Централна и Източна Европа и искаме да надградим постигнатото като въведем локализирана маркетингова стратегия и съдържание за милионите потребители на Viber в региона“, заяви Марк Харди, главен маркетингов директор на Viber.

Първоначално усилията на компанията ще са насочени към България, Гърция, Сърбия и Унгария, водещи пазари от гледна точна на статистика и потенциала за развитие на 27 милионната база от потребители в региона. В момента компанията има повече от 600 милиона уникални потребители в света.

Райков се присъединява към Viber след 10 години опит в търговската стратегия на мобилните услуги и услугите с добавена стойност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *