Автосервиз „Оптела“ разширява своята дейност

 Днес тук бе официално открито и новото тунинг студио, което извършва проектиране и тунинг на автомобили във всичките направления:
   – технически тунинг: чип тунинг, тунинг на трансмисия, окачването, газоизпускателната система и др.
  – външен туненг: смяна елементи на купето, свързани с подобряване на външния вид и аеродинамиката, аерография и винил.
  – интериорен тунинг:: подобряване на конфорта, шумоизолация, монтиране и интегриране на системи за озвучаване, навигация и др.
 В „Оптела – тунинг“ работи екип с необходимата инженерна и проектантска квалификация. В неговите възможности е премахването на ограниченията и използване на пълния ресурс на двигателя по отношение на мощността, както и увеличаване възможностите за по-динамично шофиране при оптимален разход на гориво.
   Клиентите могат да си поръчат интегриране на съвременни компютърни системи за мултимедии/аудио и видео/, навигация контрол и сигурност. За външния тунинг специфичните детайли и елементи се изработват от Технологичния център за рязане и заваряване на JOB Shop „Оптела“. Центърът е специализиран в проектирането и производството на изделия от листова лламарина, полимери и други неметални плоскости.
Още вчера екипът на студиото показа на гостите и клиентите първите тунингованите автомобили „Ланчия Дедра“, „Опел Астра“, „Ауди 8“ и „Ягуар“.
В съседство до тунинг студиото заработи и контролно-технически пункт, където проверките се извършват на оборудване „Бош“ от квалифицирани специалисти и на високо техническо ниво. КТП има лиценз за периодични технически прегледи на автомобила и е сертифициран по ISO  9001:2008.
   Така разположеният до една от основните пътни артерии на Пловдив в южна посока – Асеновград, Пампорово, Смолян,  вече започва втората година от откриването си с обогатена материална база и гама от услуги   

Финанси  /спонсорирана публикация/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *