Англичаните недоволни от реакцията на Камерън при безредиците

Повечето анкетирани казват, че вече не са толкова убедени, че Лондон е в състояние да гарантира безопасни олимпийски игри догодина.
Над половината анкетирани британци смятат, че премиерът Дейвид Камерън не е реагирал като лидер достатъчно рано. Според огласени проучвания за „Индипендънт“ и за „Гардиън“, само 30 на сто заявяват, че Камерън е реагирал правилно на размириците, докато 44 на сто са на обратното мнение. Става ясно, че по реакциите на кабинета в тази трудна ситуация, хората са изразили степента на доверие към Камерън като цяло. А то е,че едва 36, 38 на сто са доволни от начина, по който кабинетът си върши работата.
54 на сто критикуват премиера, че се е върнал от почивка късно и не е успял да се прояви като водач. Петима загинаха през четирите нощи на грабежи, палежи и насилие. Това е причина половината от анкетираните да не са толкова убедени, че Лондон е в състояние да гарантира безопасни олимпийски игри догодина. И сега хиляди полицаи допълнително са по улиците на Лондон и други градове на страната

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *