Англичани: Обират ни апартаментите в Пампорово

В жалбата англичаните посочват, че от апартаментите им са откраднати оборудване, мебели и други вещи,  които са изчезнали за период около две години.  Жалбата е подадена от сдружение на собствениците на апартаменти и вили в комплекс от затворен тип в Пампорово.  Някои от оплакалите се чужденци твърдят, че от жилищата им е откраднато и изнесено цялото обзавеждане, а други установяват липси на телевизори, сервизи за хранене, спални.
Управителят на комплекса отрича, че апартаментите са ограбени, съобщават от полицейската дирекция.
Полицията проверява и втора жалба от собственик,  чийто апартамент е бил използван за офис без негово разрешение.  Част от собствениците вече са разпитани в полицията. За онези англичани, които не могат да дойдат до България, вероятно ще се отправи съдебна поръчка до Великобритания, за да дадат показания там.  Според информация от полицията в хода на разследването се търсят доказателствата, че посочените в жалбата откраднати вещи наистина са били в апартаментите.
Полицията изяснява дали управата на комплекса е имала сключени договори за менажиране на апартаментите. Английските собственици обаче вече са наели охранителна фирма за имотите си в комплекса.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *