Асоциация инициира дискусия за банковата система

Дискусията ще се проведе часове преди връчването на най-престижните статуетки във финансовите среди в България – Годишните банкови награди.
Кръглата маса ще се проведе на 27 юни (сряда) от 10:30 часа в хотел Шератон, зала „Рила“, като участие ще вземат генералните мениджъри на банките, печелили призовете Банка на годината през 20-те години от създаването на едноименната класация, представители на бизнеса, а специален гост на дискусията ще бъде г-н Иван Искров – Управител на БНБ.
Банките, печелили призовете Банка на годината, които ще участват в дискусията са:
Сосиете Женерал Експресбанк, Обединена българска банка, Банка ДСК, Райфайзенбанк (България), Юробанк И Еф Джи България (Пощенска банка), УниКредит Булбанк и Първа инвестиционна банка.

Представителите на бизнеса, които ще участват в дискусията ще бъдат: Васил Велев – Асоциация на индустриалният капитал, Даниела Петкова – ПОК „Доверие“, Георги Ранделов – Майкрософт България и Даниела Будуреа – Western Union.

Модератор на кръглата маса ще бъде Андрей Пръмов, председател на комитета по определяне на призовете за Банка на годината.

Церемонията по връчване на наградите ще се състои на същата вечер от 19 часа, хотел Шератон, зала „Роял“ и ще събере елита на финансовите, бизнес и политически среди
Малко предистория.  Наградите “Банка на годината“ са учредени през далечната 1992 година и тази година навършват 20 години от създаването си. Традиционно статуетките се раздават в следните категории:
– Пазарен дял
– Ефективност
– Динамика на развитие
– Чуждестранен банков клон
– Приз за Банка на клиента
– Приз на „Тайния клиент” и
– големият приз – Банка на годината.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *