Бизнесмен се снима гол в знак на протест срещу кризата

Енрико Фраре има компания за зимни спортни облекла. Заради кризата той изпитва затруднения, но не иска да изнесе производството в чужбина, а да инвестира в родината си, съобщи БТА.
Фраре признава обаче, че това упорство ще му помогне да обеднее и да остане дори без дрехи на гърба си. Според него подобна съдба очаква и други италиански бизнесмени.
В знак на протест Фраре купи цяла страница на в. „Кориере дела сера“, за да може на нея да бъде отпечатана голата му снимка. На нея той прикрива слабините си с ръце. „Всеки ден в Италия по един бизнесмен рискува да остане чисто гол“, пише на снимката на Фраре, отпечатана на страницата на италианското издание.
Друг гол протест, но този път срещу Силвио Берлускони, се очертава да има в Италия идната седмица. Той е замислен от „Фемен“ – групата млади украинки, прочули се с голите си протести срещу властите в Украйна и срещу украинското домакинство на европейското първенство по футбол догодина. Сега те са решили „да изнесат“ традицията на голите си протести зад граница.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *