Бисеров: Кавгата на двамата политически хулигани ГЕРБ и „Атака“ е временна

Това каза пред БНР Христо Бисеров, заместник-председател на ДПС. Това, че сега се скараха, мисля, че е временно явление. За изборите отново ще се сдобрят. Това са партии, които взаимно се допълват и подпомагат. Кавгата между двама политически хулигани е временна, подчерта Бисеров. Той заяви, че ГЕРБ ще загуби изборите и затова те отново ще бъдат принудени да потърсят „Атака“, предаде БГНЕС.
За това дали е имало лична среща между Ахмед Доган и Меглена Кунева, Бисеров каза, че няма такова нещо. „Не смятам, че е имало такава среща. Заявихме, че ще изчакаме да видим всички кандидати за президент и техните платформи и политики, и едва тогава ще вземем позиция“, поясни Бисеров и добави, че е напълно възможно да участват с тяхна кандидатпрезидентска двойка и то такава, ангажирана в партията.
По отношение на Закона за конфискация ва имущество, придобито от престъпна дейност, Бисеров коментира, че се извършват съдебни процедури, където се доказват не факти, а вероятности. „Такова нещо никъде няма. Този закон трябва да се седне и да се направи отново изцяло, нека да бъде на принципите на гражданската конфискация. Нека да се спазва принципът на доказване на връзка между забогатяване и незаконни доходи, а не в съдебния процес да се състезават две страни и да доказват вероятности. Това не е правилен принцип“, категоричен бе Бисеров.
Зь кандидатурата за президент на Алексей Петров  Бисеров каза, че целта е да се заяви алтернатива на Бойко Борисов. „И когато той не се кандидатира, няма да има и такава кандидатура на Петров. Смятам, че Петров се опитва да се съизмерва с Борисов. Алексей Петров е избран за мишена по делото „Октопод“. Никой не може да бъде съден само по твърдение и предположение ако няма доказателства, посочи Бисеров.
За отношенията между Иван Костов и Цветан Цветанов, той каза, че няма двубой Цветанов-Костов, защото Цветанов не е на нивото на Костов. „Костов е политик, Цветанов е неполитик, а опит за политик и ще завърши като опит за политик“, подчерта Бисеров.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *