Бичи пазар на хоризонта: Виждания от Марк Юско

В едно скорошно интервю за Blockworks Macro, Юско изрази съжаление, че предишната му прогноза за започването на биков пазар в криптовалутите може да е била преждевременна. Сега той очаква настъпването на периода на активност в криптосферата, наречен от него „крипто лято“, около средата на юни. Юско предвижда значителен ръст за Биткойн (BTC), тъй като вижда признаци на обръщане на тенденцията в техническия му модел.

Юско наблюдава с интерес стабилността на Биткойн през последната година, въпреки значителните спадове, които претърпя: от $60,000 до $27,000 и дори до $15,000 по време на скандала с FTX. Той вижда потенциално възходяща тенденция в обърнатата формация на „глава и рамене“ при $27,000, но подчертава, че са необходими положителни новини, за да се стимулира този ръст.

Що се отнася до неотдавнашния срив на няколко регионални банки, Юско предполага, че той може да е бил организиран, за да се улесни въвеждането на дигитална валута на централната банка (ЦБД). Той забелязва, че въпреки тези инциденти, Биткойн продължава да расте, което го кара да се замисли дали не са имали за цел да се създаде страх в банковата система и да се ускори приемането на предстоящата ЦБД.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *