Би Ти Ви и Халваджиян ще се разбират пред всички

Освен това компанията няма намерение да се оказва от реализацията на „България търси талант“ и „Седем часа разлика“.  Това става ясно от отговора на „Глобал вижън“ на днешното изявление на Би Ти Ви.
Медията призова Магърдич Халваджиян „да има доблестта“ да прекрати всички свои взаимоотношения с нея, като се откаже от възложените му от Би Ти Ви проекти и възстанови предплатените му милиони.
„Глобал вижън“ възнамерява да продължи да спазва договора си и да произвежда както и досега двете продукции.
„Приветстваме желанието на Би Ти Ви обществеността да бъде запозната с цялото съдържание на договорните ни отношения и кореспонденцията ни. Единственият начин да бъде постигната пълната прозрачност и публичност, с цел да се избегнат манипулативните практики на Би Ти Ви, e това да се случи на пресконференция, в присъствието на медиите.
От наша страна ще участват тримата продуценти и собственици на „Глобал вижън“ Магърдич Халваджиян, Джуди Халваджиян и Асен Чанков“, се казва в отговора на „Глобал вижън“.
Продуцентската компания призовава ръководството на Би Ти Ви „да излезе от анонимност и да има доблестта да застане срещу нас с лицата си“.
„Очакваме Вики Политова, Боян Калчев и Апостол Пенчев да застанат на масата срещу нас и заедно да разкрием и коментираме договорите в тяхната цялост, както и разменената помежду ни кореспонденция, включително и писмата съдържащи опити за  цензура върху „Господари на ефира“, казват от „Глобал вижън“.
„В тази битка Би Ти Ви ще използва целия си корпоративен арсенал, докато ние имаме само имената си и истината. За това държим разкриването на договорите да се случи при пълна публичност“, казват от компанията.
От Би Ти Ви отвърнаха, че  приемат да участват в обща пресконференция  и настояват договорите да бъдат предварително публично оповестени, така че зрителите и медиите да имат достатъчно време да се запознаят със съдържанието им, а журналистите да имат информацията, на базата на която да формулират въпросите си.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *