Бъдещето на офиса е там, където хората се чувстват най-продуктивни

Една българска компания бе отличена за „Стартъп на годината“ през 2019-а, благодарение на работата й за осигуряване на гъвкавост по отношение на офис работата на другите компании, а нейните клиенти са в целия свят. Светът на иновативното мислене е безкрайно интересен и полезен и това бе причина да погледнем по-внимателно към нейната дейност.

Имоти :: Коронавирусът сви търсенето на офиси под наем (ОБЗОР ...

Основателят на OfficeRnD Мирослав Мирославов се отзова на поканата на Радио София да обясни къде намира приложение създадената от него и неговия екип иновативна платформа. И недвусмислено представи нейния смисъл – на първо място гъвкавост при управлението на офисите, а оттам и на финансовото управление на компаниите. А точно кризата с коронавируса показа ясно, че има периоди, в които компаниите може да имат нужда от работно пространство за по-малко хора и други, когато са им необходими повече служители, информира bnr.bg.

Cushman & Wakefield Forton отчитат в средата на годината: 107 000 ...
 Миро осъзнава преди време, че бързо променящите се компании, особено в технологичния сектор, много трудно могат да бъдат вместени в офис, който е фиксиран и не се променя. Убеден е, че сега, особено след времената на пандемия, процесите по промяна на фирмения офис ще се ускорят и хората ще имат възможност да работят от различни места – в централния офис, в споделени пространство или от вкъщи.
Магазини масово се превръщат в офиси - Финансови новини
 Доказателството за успех на компанията са клиентите в различни точки на света, голяма част в развитите икономики, където има силно развит технологичен сектор и изразена нужда от офис пространство. А бъдещото развитие на офиса е в това хората да работят там, където се чувстват най-продуктивни и могат да намерят баланса между продуктивността и личния живот, категоричен е Миро Мирославов.

 

 

 

Мирослав Мирославов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *