Български софтуер със заявка за номер едно в света

Български софтуер със заявка за номер едно в света . Всеки заслужава модерен и лесен начин да организира програмите си без значение дали става въпрос за огромна корпорация или НПО с ограничен бюджет, казват от Evalato (снимка: evalato.com)

Evalato, български софтуер за управление на конкурси, грантове и програми, който доскоро беше част от Weemss, се отделя като самостоятелен продукт след експоненциален ръст в броя на потребителите му, съобщиха от разработчика.

Софтуерът, зад който стои български екип, дава заявка да стане водещото решение за управление на конкурси и програми в световен мащаб, заради иновативните си функционалности и по-добрите условия, които предлага. Доказателство за това са и няколкото международни награди, които печели платформата само през последната година.

Докато конкурентните решения са насочени единствено към големите пазари и клиенти, Evalato е достъпнa и удобнa онлайн платформа за всеки мениджър на програми и награди, независимо от размера на организацията му или в коя част на света се намира тя, подчертаха от разработчика.

Софтуерът се персонализира според нуждите на съответната програма, поддържа над 40 езика и всички възможни валути в света, а гъвкавите и изгодни планове са достъпни за бюджета на всяка организация или фирма, информира technews.bg.

„Това, че софтуерът е български продукт, се оказа голям плюс за нас, защото ни подтикна да го разработим така, че да е най-доброто и достъпно решение за всеки един организатор на конкурси и програми, независимо в коя точка на света се намира. Вярваме, че всеки заслужава модерен и лесен начин да организира програмите си без значение дали става въпрос за огромна корпорация или НПО с ограничен бюджет. При това на езика, който използват участниците в програмите му“, сподели Ованес Ованесян, съосновател на Evalato.

Друго основно предимство на платформата е, че е интуитивна и лесна за употреба. Всеки потребител може да създаде конкурс или програма за минути без обучение или демонстрации.

Evalato не е просто преименуван, а усъвършенстван продукт от ново поколение с много нови функционалности, рационализирани процеси и подобрения, резултат от обратната връзка с клиентите.

Сред новостите са: опция за създаване на един или повече конкурсни рундове, възможност за нагласяне на различни критерии за оценка със свои собствени тежест и скала, управление на шортлисти, повече опции за персонализиране и брандиране, още по-интуитивен интерфейс, подобрен дизайн и много други.

Голяма част от новите функционалности са свързани с фазата на оценяване на кандидатурите, откъдето идва и името на новата платформа – Evalato (от английската дума „evaluation”, в превод на български – „оценяване“).

„В екипа се шегуваме, че името идва не от „evaluation”, a от „евала” на български, защото всеки, който се е сблъсквал някога с организирането на конкурс без помощта на Evalato, би възкликнал „Евала!”, след като веднъж го открие“, сподели Симона Харизанова, съосновател на Evalato.

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *