Виваком обяви неограничени мобилни услуги

Неограничени мобилни планове на Виваком с мегабайти, минути за разговори, SMS-и и MMS-и обещават сериозни промени на пазара на телекомуникационни услуги. От компанията обявиха новите предложения като „революционни” и – съдейки по параметрите на плановете – това действително е така.

Нови предложения от Виваком обещават „революционни” промени на мобилния пазар
(снимка: CC0 Public Domain)

Телекомът предлага два варианта – Unlimited 50 и Unlimited 150. За разлика от останалите планове на пазара, скоростта не намалява след изчерпване на определена квота. Потребителите ще могат да използват неограничено мобилни данни, информира technews.bg.

Резултат с изображение за „виваком“

Unlimited 50 на цена от 34,99 лв. на месец включва неограничени национални минути за разговори, SMS-и и MMS-и, неограничен мобилен интернет със скорост 50Mbps, безплатни 11 200 MB за роуминг в ЕС и допълнителни услуги като 30+ канала TV GO, музикална стрийминг услуга Tidal, облачно хранилище pCloud 128GB и дигитален портфейл Pay by Vivacom.

Планът Unlimited 150 на цена 43,99 лв. на месец се отличава с по-висока скорост на неограничения мобилен интернет – до 150 Mbps и с повече безплатни мегабайти за роуминг в ЕС – 13 800 MB.

Виваком, която вече е част от Ubited Group, засилва и позициите си на пазара за фиксиран интернет и телевизия, като обяви миналата седмица сделка за придобиване на операторите Нет1 и КомНет София, която подлежи на одобрение от регулаторния орган.

 

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *