Волен Сидеров заяви, че не вижда реални свои опоненти сред останалте кандидати за президент

Той каза:  Кунева и Калфин, и Румен Христов, и Плевнелиев са хора, които нямат своя политическа доктрина. И затова не виждам на каква база ще опонираме. Аз апелирам да направим дискусия по важните въпроси за България и да ги чуем какво мислят.
Сидеров определи кандидата на ГЕРБ Росен Плевнелиев като „симпатичен“, но уточни, че хората не знаят каква е неговата политическа визия и му зададе следните въпроси:
Какви са неговите виждания? Например по отношение на обезщетенията, които Турция дължи на България – над 10 милиарда? Какво смята за ислямизацията на България? Какви са неговите възгледи за военните бази, американските, безплатните? Чух, че той заяви как щял да превърне президентството в стратегически център за решаване на националните приоритети. Преди всичко трябва да ги формулира.
Ивайло Калфин и Меглена Кунева Сидеров определи като господин „Йес“ и госпожа „Йес“.  Според лидера на „Атака“, кандидат-президентите, на които социолозите дават най-големи шансове за победа или балотаж, са хора с изкуствено напомпан рейтинг, но без политическо виждане.  На тези избори се явяват хора, които нямат концепция за външната политика, каза Сидеров и изрази надежда, че ще достигне до балотаж. Кандидат-президентската двойка Волен Сидеров -Павел Шопов беше регистрирана втора – след ГЕРБ, въпреки че преди 9.00 часа пред сградата на ЦИК ред пазеха представители и на двете партии. Сидеров посочи, че „Атака“ е изчакала, защото от ГЕРБ били „мераклии“, тъй като за пръв път се явяват на президентски избори.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *