В “Атака” подписвали записи на заповед за €150 000 вместо декларации за вярност?

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров държи в ръцете си всички свои депутати със записи на заповед за 150 000 евро на човек, заяви по Дарик радио собственикът на телевизия СКАТ Валери Симеонов, който в началото на месеца напусна „Атака“.
Волен Сидеров отрече това твърдение, наричайки го „слух от анонимни хора“. Народните представители от „Атака“ Стоян Иванов и Калина Крумова, които бяха в Бургас, заедно със Сидеров, също отрекоха категорично да са манипулирани със запис на заповед.
Волен Сидеров пристигна вчера в Бургас да създаде нова организация на „Атака“, след като преди две седмици 10 общински съветници, начело със собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов, напуснаха партията и се обявиха за независими. Най-задаваният въпрос към него беше дали коментарите по различни форуми, че държи в подчинение своите депутати със запис на заповед са истина. Той няколко пъти отрече това и допълни, че „няма да коментира твърдения от интернет форуми“.„ Няма записи на заповеди, които са подписвали кандидати за депутати. Няма записи на заповеди, които аз да държа да са подписвани или те да имат в себе си. Нека да покаже някой запис на заповед, която е подписана“, заяви Сидеров.
Има такива записи и това е начин народните представители да бъдат държани в подчинение и рекет, категоричен е обаче Валери Симеонов.„Мога да кажа, че това е истина. Голяма част от народните представители и тези, които бяха кандидати за народни представители, имат подписани такива документи, с които се ангажират със 150 000 евро, не към „Атака“, а към фирма. Това са едни документи, които могат да бъдат предявени във всеки един момент с или без повод. Това не е добре, но всъщност това е начин да бъдат държани в ръце избраните в парламента депутати. Народните избраници да бъдат държани в непрекъснат рекет. За съжаление това е така“, заяви собственикът на телевизия СКАТ.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *