В Пловдив отвори врати нов финансов център

Напротив, тези, които обичат предизвикателствата, просто намигнаха шеговито на Армагедона и в  Дома на науката и техниката беше открит нов финансов център за консултации и услуги на фирмата „Атлас Финанс“ АД. В него специалисти от фирмата, както и доказани външи консултанти ще развиват цял спектър от услуги и дейности в сектора, който сега е най-болезнен в целия свят – финансите. Защото сегашната криза доказа, че всички онези, които дърпаха сами и изцяло конците със свои ръце, всъщност  и ги оплетоха. Така че нека всеки един от нас – редови данъкоплатец или потенциален инвеститор на пазарите, е хубаво да натрупа собствени знания в тази област, независимо с какви амбиции тръгва от старта…
И защо трябва да се открива колелото, когато можем направо да яхнем велосипеда! Разбира се, с помощта на онези, които вече добре умеят да държат кормилото и да въртят педали. В офисите услуги и консултации ще могат да се потърсят в такива  направления на финансите като микрокредитирането, финансовия лизинтг и факторинг,  борсовата търговия с ценни книжа и валутната търговия на Форекс пазара, както и обучение на бъдещи играчи на тези пазари.
За по-сигурното и точно инвестиране в ценни книжа и в колективни инвестиционни схеми е регистрирано УД „Аркус Асет Мениджмънт“ АД.
В консултантските услуги акцентът пада на тези в областта на правото, данъците и счетоводството, както и в различните видове застраховки.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *