Глобул намалява цените на предплатените разговори

„Глобул“ ще предлага от днес нова тарифа, наречена хит-тарифа с по-ниски цени за предплатени разговори, съобщи пред журналисти днес главният изпълнителен директор на Космо-България Мобайл ЕАД Атаниос Кацирубас, цитиран от Dnes.bg.

Цената ще е 0,39 лева без ДДС към всички мрежи. Цената на SMS без ДДС ще е 0,18 лв., а международните разговори ще се таксуват от 0,99 лева на минута с държава от първа зона, 1,45 лева на минута разговор със страна от втора зона и 1,84 лева на минута говорене с държава от трета зона.

Минималното първоначално таксуване за разговор е 60 секунди, като от 61-та секунда отчитането става вече на секунда.

Досегашната тарифа, по която „Глобул“ работи за предплатени услуги, ще продължава да се продава. В нея минута разговор струва 0,59 без ДДС, но минималното първоначално отчитане е 30 секунди, докато сега е 60.

За да се прехвърлите към новата тарифа, абонатите трябва да се обадят на телефон 123 и да изявят желанието. Смяната на тарифата струва 0,50 лв. без ДДС.

Новите b-connect карти започват да се продават от днес. Цената на пакета е 14 лева с ДДС с време за разговори на стойност 22 лева.

Десет лева са в картата и всеки месец ще бъдат добавяни по един лев в продължение на 12 месеца. Новата карта трябва да бъде активирана до 30 юни 2006 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *