ГрийнЛайф инвестират 100 хил. лв. за пет години в плаж Смокините – юг до Созопол

Инвестиционната компания ГрийнЛайф спечели 5-годишна концесия за плаж Смокините юг до Созопол, съобщиха от компанията.
Общата планирана инвестиция за облагородяване и поддържане на плажната ивица през следващите пет години възлиза на 100 хил. лв.
Плажът е разположен в близост до къмпинг Веселие. На територията на плажа попадат дюни, които са защитена от държавата зона и ще бъдат поддържани и запазени в естествения им вид, обещават от компанията.
„През настоящия сезон ще започнем с облагородяването, като поставим чадъри, спасителни постове, кабинки за преобличане, тоалетни”, коментира Мариана Даскалова, директор „Маркетинг и продажби“ в компанията.
„Вече сме изградили и игрище за плажен волейбол, погрижили сме се за озеленяване. Амбициите ни са много по-големи – през зимата ще възложим на експерти, които да подготвят цялостен проект за плажа и през следващия сезон туристите ще имат много повече възможности за избор на забавления”, допълва тя.
Чадърите на плажа са на разстояние 5 метра един от друг, а достъпът до зоната е напълно свободен. Посетителите, които желаят да ползват чадъри, заплащат общо 15 лв. за комплект чадър и два шезлонга със шалтета, пише още в съобщението.

финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *