Дефиле „Вино и гурме“ в Стария Пловдив предоставя за дегустация над 240 вина

 

(БТА)

Фестивалът Дефиле „Вино и гурме“ в Стария Пловдив предоставя за дегустация над 240 вина. Негови организатори са „Съвет по туризъм – Пловдив“ и Община Пловдив с активно сътрудничество на Общински институт „Старинен Пловдив”, Университет по хранителни технологии – Пловдив и много партньорски фирми и медии. Това съобщиха организаторите на събитието.

Дефиле "Вино и гурме" в Стария Пловдив предоставя за дегустация над 240 вина - bgtourism.bg

Фестивалът ще бъде открит на 14 май от 11:00 часа на ул. „Съборна“, в началото на Стария град, с което ще се даде старт на дегустациите. Осмото му издание ще е с рекорден брой участници, пъстра фестивална програма и феерия от вкусове. Участниците ще бъдат разположени в шестнадесет емблематични къщи – музеи и галерии, заведения и културни средища в Старинен Пловдив, информира bta.bg.

Дегустацията на вино ще се осъществява с жетони от по 0.75 лв. – в събота от 11:00 до 19:00 ч., а в неделя от 11:00 до 18:00 ч. Разнообразна и забавна фестивална програма ще допълва преживяването.

Компанията за бутилиране на минерална вода „Михалково“ и тази година е партньор и предоставя вода за дегустациите на Дефиле „Вино и гурме“, съобщиха от бутилиращата компания.

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *