Дипломите от колеж „Омега“ се признават в целия ЕС

Частен професионален колеж „Омега“ -Пловдив  е  важна обособена структура от мащабен образователен комплекс, разположен на територията на Тех Парк Оптела АД. Като утвърдено учебно заведение, лицензирано от МОН и от НАПОО (Вписан от МОН под №39 в регистъра на колежите в България и от НАПОО под №200712430), и включен в Регистър на училищата (под № BGR4623711000007277),  колежът предлага обучение по атрактивни и иновативни специалности в сферата на информационните технологии – „компютърни мрежи“  и „електронна търговия“ , както и обучение по специалности, насочени към желаещите  да превърнат художественото си виждане в професия – „интериорен дизайн“ и „графичен дизайн“.

Преподаватели в колежа са квалифицирани ментори с дългогодишен опит  и са и в момента преподаватели в реномираните висши учебни заведения в древния град, както и в професионалните училища от региона. Разбира се, техният стремеж е  да дадат стабилна подготовка  на всички колежани за професиите на бъдещето. Учебното  заведение поддържа  висок стандарт на професионално обучение, който е гарантиран от сертификат  ISO 9001,  като доказателство за това е и ежегодното  участие  в Европейската седмица на професионалните умения, провеждана на високо ниво  под егидата на Европейската комисия /ЕК/.

Ръководството на колежа се стреми непрекъснато и към завоюването на нови и по-високи позиции, като разширява сътрудничеството си и с международни партнъори в образователната сфера. Така в изпълнениеи на тази стратегия бе  подписан Меморандум за сътрудничество със Silicon City College, намиращ се в технологичното сърце на Индия- гр.Бангалор.

Курсът на обучение е две години, след което завършилите колежани могат да се реализират адекватно на пазара на труда или да продължат своето образование  във висши учебни заведения, с които колежът има сключени договори за сътрудничество.  Дипломата от колежа се признава във всички страни – членки на Европейския съюз, което е гаранция за сигурна и добре платена трудова реализация в европейски мащаб

Официалната церемония  по тържественото откриване на новата  2019/2020  учебна година  ще се състои  в  понеделник, 21.10.2019 г., от  11:30 часа в сградата на ЧПК „Омега“- Пловдив, ж.к Тракия, ул „Вълко Шопов“ 14 (на територията на Тех Парк Оптела АД).

Телефон за контакт:0800 900 11, 032/944  544,  Web:www.collegeomega.com  Email:omegacollegebg@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *