Дни на модата в Панаирното градче

Пловдив става модна столица в дните от 26 до 29 март 2009 г., когато в панаирния комплексще се проведат два форума, посветени на актуалните тенденции в облеклото, грима и фризьорството.
За първипът се организира пролетно издание на Специализираното изложение за облекло, текстил, обувки кожени изделия и аксесоари.В продължение на 6 годинито се провеждаше в София през есента.
Под иметоBGATE ПРОЛЕТ изложението идва в Пловдив, за да представи производители и дистрибутори на тъкани и платове, галантерия и кинкалерия, облекла, обувки и аксесоари.В него ще участват фирми от България, Германия и Турция от 26 до 28 март.
BGATE ПРОЛЕТ се прави в момент, когато българската текстилна и шивашка индустрия са силно засегнати от глобалната икономическа криза. Изложението има за цел да помогне на производителите и дистирибуторите като покаже техните нови колекции преди зареждането на магазините за пролетно-летния сезон и абитуриентските балове.Пролетното издание е съвместна инициатива на Международен панаир Пловдив,Българската асоциация на производителите и износителите на облекло и текстил – БАПИОТ и фирма „Андрит”.
Най-много са участниците в раздел „Дамска мода”, следвани от производителите на обувки и галантерия.Присъствието на различни сегменти от модния бизнесдава цялостна представа за неговото състояние в момента и ще ориентира търговците на дребно в актуалните линии. Посетителите специалистиимат право на безплатен достъп след регистрация.
Друг аспект на модата обхваща Италианският фестивал на красотата и прическата от 26 до 29 март.Участие в неговото 13-о издание са заявили 60 фирми -производители и търговци на професионални продукти и аксесоари за косата, оборудване и апаратура за фризьорски и козметични салони, козметика, парфюмерия и аксесоари, съобщиха организаторите от Christian of Roma Group и Сдружение на фризьорите в България.
Майстори стилисти ще демонстрират своите умения на специална сцена и по щандовете в палата 2 на Международен панаир Пловдив. Предвидени са семинари за специалисти, а посетителите могат да купят продукти на преференциални цени.
В рамките на фестивала ще се проведаттрадиционният конкурс „Златна ножица”, Националният конкурс за грим и конкурсът „Мис Фестивал на красотата”. Двете изложения ще съберат на едно място индустриятаза красота и мода, за да я покажат на специалистите и ценителите.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *