Евро/долар не направи значително движение вчера

Технически анализ за 07.09.201010.12.AM
 
EURUSD
 
Евро/долар не направи значително движение вчера, но се наблюдаваше мечи натиск по-рано днес по време на Азиатската сесия и достигна до 1.2789. На едночасовата графика може да се види, че бичия канал беше пробит надолу индицирайки потенциален провал на биковете с тест поне на зоната на подкрепа 1.2777 – 1.2740. CCI  се намира в свръхпродадена зона и сочи в посока нагоре на едночасовата графика, така че е възможно движение нагоре с тест на 1.2854. Пробив над това ниво ще ни отведе в неутрална зона и в близък план посоката става неясна. Над 1.2854, следващото ниво на съпротива е 1.2930, което е ключово ниво в средносрочен план.
 

 
GBPUSD
 
Въпреки че, Паунд/долар се търгува в променлив пазар последните 3 седмици, осносвния сценарий за тази двойка остава в посока надолу. На едночасовата графика може да се види, че бичия канал беше пробит надолу, индицирайки потенциален мечи сценарий, но намира добра подкрепа на трендлинията на подкрепа. Имаме нужда от ясен пробив под тази трендлиния на подкрепа за продължаване на мечия сценарий с тест на 1.5250. CCI се намира в неутрална зона на едночасовата графика. Непосредствена съпротива има на второстепеннатата трендлиния на съпротива и 1.5415. Пробив над тази зона ще доведе до бъдещо възстановяване в посока нагоре с тест на 1.5450-1.5487.
 
 
 
USD/JPY
 
Долар/йена не направи значително движение вчера. Въпреки, че цената беше нерешителна последната седмица, основния сценарий остава мечи. Очакванията остават неутрални в близък план, докато няма значително техническо движение за сега, но се очаква такова движение, ако цената пробие под 83.59 или нагоре – трендлинията на съпротива. Пробив над тази трендлиния може да бъде началото на бичо обръщане в близък план, докато пробив под 83.59 може да доведе до бъдещ мечи натиск с тест на 83.35 дори 81.77 и по дългосрочен план.
 

 
USD/CHF
 
Долар/франк проби под второстепенния бичи канал индицирайки потенциално продължение в посока надолу и както се вижда на едночасовата графика да тества 1.0065/30. Обаче CCI току що е пресякъл линията -100 нагоре на едночасовата графика, така че е възможно потенциално движение нагоре с тест на 1.0130. Пробив над това ниво може да ни отведе в неутрална зона и посоката да стане неясна в близък план, но основния сценарий остава мечи. Непосредствена съпротива има на 1.0182, последвана от 1.0220.  
 

 
*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат. 
 

Анализът е на ФК „Популярна каса 95“ АД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *