Елеонора Николова: Хората изнесли записите не са приятели на Борисов и Цветанов

София /КРОСС/ Това не са хора, които са приятели на Борисов и Цветанов. Вероятно това са хора, които са вътре в системата и могат да изнесат тези записи по някакъв начин. Това заяви в предаването на бТВ „Тази сутрин“ Елеонора Николова от Единната народна партия в коментар по актуалната в последните дни тема за разпространените записи с главно действащо лице Ваньо Танов.

Не е сложно да се проверят записите, има специалисти за това, смята Николова. Според нея в рамките на 1-2 седмица би трябвало да стане ясно дали са автентични разпространените разговори. Самият министър-председател изрази съмнение в автентичността им и те трябва да бъдат проверени, каза Николова.
В рамките на няколко часа могат да бъдат проверени съдилищата и да се разбере дали и кой е разрешил евентуалното подслушване, каза още Николова, която е работила като съдия.
Ако записите са изнесени отвътре, то МВР не са си свършили работата. Ако има някакви структури, които могат да вършат това, това пак означава, че МВР не си е свършило работата и е застрашена националната сигурност, смята Николова.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *