Ето какво смятат експертите за Cardano (ADA)

Възможността за смарт договори позволи на мрежата Cardano (ADA) да расте с изключително темпо от септември 2021 г., когато блокчейнът претърпя значително надграждане.

Ето какво смятат експертите за Cardano (ADA) | CryptoDnes.bg

преди 2 дни

Експертите по криптовалути разглеждат Cardano, изследвайки неговия ценови потенциал и бъдещето на най-големия Proof-of-Stake (PoS) блокчейн изглежда светло, според проучване на 17 финтех експерти, проведено от Finder и публикувано на 17-ти февруари.

По-специално, крипто анализаторите, анкетирани между 6-ти и 17-ти януари, прогнозираха цена от $8.18 до края на 2025 г. за актива, информира cryptodnes.bg.

Нещо повече, те прогнозираха, че ADA ще приключи тази година с цена от $2.72, изкачвайки се с повече от 160% към 2-ри февруари 2022 г. Като цяло мененията за Cardano, са изключително възходящи, като групата от експерти прогнозира, че ADA ще достигне цена от $58 до 2030 г.

През последните месеци в мрежата бяха постигнати редица важни етапи, тъй като развитието на блокчейна се увеличи в отговор на надстройката през септември.

Според Ванеса Харис, главен продуктов директор на Permission, валутата може да достигне прага от $3 тази година.

“[Cardano е] една от малкото платформи за смарт договори, които поставят сигурността, коректността [и] децентрализацията в основата си, подкрепени от официални методи и рецензирани изследвания.”

Cardano (ADA) - история, функции и приложение - KriptoNovini.com

Въпреки че Cardano е критикуван за бавния си напредък, когато става въпрос за включване на нови функции и функционалности в неговия софтуер, Харис смята, че издръжливостта на валутата ще помогне да бъде приета от правителствата и неправителствените групи в дългосрочен план.

Не всички специалисти са оптимисти. Главният изпълнителен директор на Balthazar Джон Стефанидис и инвеститорът Вероника Михай са сред тези, които са мечи нагласи за ADA.

Стефанидис прогнозира, че цената на ADA ще падне до края на 2022 г. в резултат на “липса на изпълнение и лоша технология”. Освен това Михай прогнозира, че цената на Cardano ще падне през следващите десет години:

“Освен ако не постигнат голям технологичен напредък и значителна потребителска база, може да го сполети същата съдба като повечето POS монети.”

В момента ADA отново се търгува малко под $1 и има пазарна капитализация от $33.3 милиарда, според данните от CoinMarketCap.

            financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *