За две седмици пловдивските данъчни продадоха имоти за половин милион

От сайта на пловдивската приходна агенция информират, че точно 500 000 лв. е събрала агенцията под тепетата от търгове на имоти през последните дни.

Постъпленията за бюджета са осигурени в разстояние само на 2 седмици, подчертават в съобщението от пресцентъра на агенцията. През изминалата седмица НАП Пловдив продаде много изгодно мезонет в центъра на града за 184 000 лева при първоначална цена 116 700 лева.  Сред особено успешните продажби са и тези на имот в Радомир (за 192 000 лева вместо обявената цена от 160 000 лева), както и офис в широкия център на Пловдив, продаден за 79 000 лева вместо за обявените 72 600 лева.
От днес в Пампорово могат да бъдат огледани два апартамента и нощен бар. Четиристаен апартамент и магазин в София, както и фитнес комплекс в Пловдивсъщо са сред имотите, които НАП Пловдив ще обяви на търг в следващия месец.
До края на лятото ще бъде предложен и истински автопарк за колекционери и ценители на моторни превозни средства. Те са в много добра „кондиция“, а марките са на водещи производители в света като  Мерцедес МЛ, Крайслер Вояджер, Тойота Корола, Хонда Легенд, Тойота Камри, Тойота Авенсис, Ситроен Джъмпер, Пежо Боксер и др.
Стефан ПРОНЧЕВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *