Известни хора са поръчвали убийства, разкри антимафиот №1

Това е разкрил един от групата за отвличания „Наглите“ Любомир Димитров – Гребеца след задържането си в ГДБОП, съобщи директорът на антимафиотите главен комисар Станимир Флоров в интервю за „24 часа“.
„Той разказа потресаващи неща, които след време ще станат известни на обществото и тогава ще се разбере, че някои хора са с две лица – на добър и на лош човек“, допълни Флоров. По думите му по време на разговорите, на които са присъствали и други служители на ГДБОП, Димитров е разказал „сериозни и потресаващи неща за определен кръг лица, които стоят доста нависоко в нашето общество, за неща, които реално са се случили“.
В групата на „Наглите“, чиито ръководители са Ивайло Eвтимов-Йожи и Прокопи Прокопиев-Културиста, влизат Даниел Димитров-Релето, Любомир Димитров-Гребеца, братята Радослав и Митко Лебешковски, Павел Петков-Прасето, Кирил Кирилов и Светозар Славчев. Всички те са обвинени за единадесет отвличания и едвин опит за похищение.
Станимир Флоров каза още, че деветимата са поискали да станат защитени свидетели, но „ако бяхме изпълнили всичките им претенции, в момента нямаше да има обвиняеми“. „Много знаем, но за съжаление не можем да говорим“, допълни шефът на ГДБОП.
Жертвите на отвличанията са Мехмед Чакър, Михаил Краус, Джорджо Марков, Венислав Величков, Ангел Бончев, Камелия Бончева, Георги Георгиев, Васил Маникатов, Киро Киров, Борислав Атанасов, Румен Гунински и Борислав Динев (последният е пострадал при опит за отвличане – б.р.).

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *