Изложение „Имоти Експо – пролет 2006“

27.04.2006 – 29.04.2006

София

Над 120 изложители ще представят проекти на Имоти Експо – пролет 2006. Повече от 70% от заявилите участие са строително-инвестиционни компании, над 10% агенции за недвижими имоти, 10% финансови компании, 6% фирми, които предлагат информационни системи и услуги в сферата на недвижимости ще представят продуктите си на водещото изложение за недвижими имоти в България – Имоти Експо.

То ще се проведе от 27 до 29 април 2006 г. в зали 1 и 3 на Интер Експо Център на бул. „Цариградско шосе“ 147 на изложбена площ от 4000 кв.м.

Преобладават актуалните за последните няколко години жилищни обекти – апартаменти и комплекси, ваканционни комплекси и хотели, търговски площи и офиси. Спонсор на четвъртото издание на изложението са Българска Телекомуникационна Компания АД и Мартинели ООД.

Официалното откриване на четвъртото подред търговско изложение за недвижими имоти – Имоти Експо ще е съвместно с международното изложение Petroleum на 27 април от 11 часа в централното фоайе на Интер Експо Център, София.

Сред участниците са строително-инвестиционни компании като Планекс холдинг, Балканстрой, Феърплей Интернешънъл, Айбилд, Форт Нокс, Дриймвил, Диневи Ко, Елитстрой, София билдинг къмпани, ГБС Инвест, Силвър сити, Бокар, агенции като АДИС, Колиърс интернешънъл, Адрес България, ВМ Пропърти, и др. Банковите и финансовите институции заемат над 10 на сто от изложбените площи. Различни форми на финансиране и ипотечно-кредитни продукти традиционно предлагат Пощенска банка, Първа инвестиционна банка, Хеброс банк, ОББ, Банка ДСК, Сосиете Женерал Експресбанк, и др.

Нова възможност за инвестиционна информация представя българският портал за инвестиционни проекти Болкън Кънсалтънси Сентър. Информационната система ЕSТ8S.NЕТ дава шанс на българските предприемачи за продажба на недвижими имоти в чужбина и България, с подробно описание и в реално време. Със свой щанд ще участва компанията „EST8S България“, чиято основна дейност е представяне на българския пазар с щандове на най-големите специализирани изложения за недвижими имоти в чужбина – Лондон, Манчестър, Москва, Виена и др

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *