Челен опит: Водят служители на круиз до Карибите

Шеф изненада приятно служителите си от компания в малкото американско градче Уотърлу в Средния Запад, които благодарение на него ще успеят да избягат от студа и да почиват на Карибите.

Изненада наистина се получи, що се отнася до 800 служители в града, които получават безплатно пътуване с круиз до Карибите в началото на януари 2017 г., става ясно от информация на Фейсбук страницата на компанията, цитирана от CNN. “Заминаваме на 8 януари“, обяви президентът на компанията Гари Бердж пред местно издание.
„На наше разположение ще са четири самолета, които ще ни отведат директно до Маями, където ще отседнем в петзвезден хотел“, казва още той, цитира profit.bg.
След това в понеделник (9 януари) автобуси ще ни извозят до кораба, допълва той, като пояснява, че пътуването е награда за всички в компанията, тъй като те са помогнали за постигането на поставените цели през годината.
Бертч предлага пътуването на служителите си още преди година. „По този начин се опитахме да мотивираме още малко хората, работещи в компанията ни, за постигането на различни цели – както за привличането на нови клиенти, така и финансови цели“, завършва президентът на компанията.
Фирмата Bertch Cabinets произвежда мебели и аксесоари за дома. Компанията няма да работи в периода 9 – 13 януари 2017 г., тъй като затваря производствените си фабрики, както и централата си в Уотърлу.
Жестът на шефа на Bertch Cabinets не е единствен по рода си.  Миналата година китайски милиардер заведе 6400 свои служители на почивка във Франция. За китайските мащаби вероятно това е някъде между малко и средно предприятие. За четиридневната екскурзия 57-годишният ръководител на компанията „Tiens Group“ Ли Цзинян запази 140 хотела в Париж и 4760 стаи в 79 хотела в Кан и Монако. Пътуването бе организирано в чест на 20-годишнината на компанията. Почивката приключи с рекордна човешка верига на Лазурния бряг. 147 автобуса трябваше да превозят туристите до Английската крайбрежна алея (the Promenade des Anglais) в Ница.
Taм представители на Световните рекорди на Гинес отчетоха постижението. 6400-те работници се подредиха така, че да изпишат „Като сън е хубаво на Френската Ривиера”, за да отбележат 20-тата годишнина от партньорството на китайската компания и френския регион. Предполага се, че пътуването на китайците е донесло на френския туристически бизнес около 33 милиона евро.
Стефан ПРОНЧЕВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *