Инвестбанк с бизнес пакети за юридически лица

Инвестбанк АД стартира предлагането на нови пакетни програми, с които юридическите лица  ще могат да спестят до 40% от разходите си за банкови услуги. Клиентите ще имат възможност да получат преференциални условия за най – често използваните банкови продукти, включени в избрания от тях пакет.  Пакетните програми „Инвест СТАРТ“, „Инвест КЛАСИК“, „Инвест ПРЕМИУМ“ и „Инвест СМАРТ“ са поредното гъвкаво нововъведение, с което Банката продължава да предлага достъпни и прозрачни услуги на своите клиенти.

При авансово заплащане на годишен абонамент, клиентите ще ползват отстъпка в размер на 1 месечна такса.

Инвестбанк участвува в началото на лятото в първото Експо „Моите пари“, проведено в столичния Ринг Мол  под наслов „Всичко за личните финанси“, в рамките на което посетителите получиха  ценна информация за най-важните и популярни финансови продукти на българския пазар. По време на изложението в специална семинарна програма се презентират актуалните тенденции в управлението на личните финанси, спестяването, инвестирането, кредитирането. Акценти в кредитната политика на банката към малкия и средния бизнес са кредити срещу субсидия от ДФ „Земеделие“, кредити за обезпечаване на банкови гаранции, както и стандартните инвестиционни и оборотни средства, както и краткосрочен кредит за оборотни средства под формата на револвираща кредитна линия.

Основните теми,  върху които акцентира лятното изложение, са жилищното и потребителско кредитиране, банкирането за физически лица, както и различните възможности за спестяване при по-висока доходност посредством участие на капиталовите пазари, чрез пенсионни фондове, инвестиционни застраховки и взаимни фондове.

Инвестбанк като партньор на Експо „МОИТЕ ПАРИ“, участва в него със специален  щанд, на който финансови експерти от банката  предоставяха консултация за актуалните продукти и услуги на Инвестбанк, свързани с управлението на личните финанси. Например банката предлага възпоменателни монети, златни и сребърни колекционни и инвестиционни монети и кюлчета, както и други изделия от благородни метали. Много монети се секат в ограничен тираж, което значително увеличава колекционната им стойност. Като инвестиция в скъпоценни метали може да се използват инвестиционните монети и кюлчета от злато и сребро. Такава инвестиция е една от най-надеждните, особено във времена на икономически и финансови кризи.

 

 

Милен АТАНАСОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *