Истинските печалби с бинарни опции Binatex

 В контекста на настоящата финансова криза и икономическа нестабилност хората са по-склонни да мислят не за намиране на по-високо платена работа, а по-скоро да започнат да работят за себе си.

В крайна сметка да си зависим от фиксиран доход и да си в постоянен страх да не загубиш работата си не може да се счита за финансово благополучие. Остава вариантът да започнете малък бизнес или да направите инвестиция, което изисква някакъв начален капитал. А дали има начин да печелите пари, без да се налага да правите големи начални инвестиции?

Бинарните опции и възможностите, които предлагат

Всички хора са чували за фондовите борси, където може да се печелят много пари от валутните колебания или стойността на някои акции. Но за да имате реална печалба на фондовата борса, трябва да имате известни познания и да можете да анализирате ситуацията на пазара.

Всъщност бинарните опции предлагат същото, но в по-опростена форма. Всичко, което трябва да направите, е да предвидите посоката, в която цената на даден актив ще се движи – дали ще се покачи или ще падне. Ако прогнозата ви се окаже вярна, печелите. Естествено, не може да започнете без някаква първоначална инвестиция, но все пак сумите са значително по-различни от първоначалните депозити, които трябва да правите в брокерска компания, която работи на фондовата борса.

За да започнете да печелите пари от бинарни опции, трябва да намерите надежден брокер. Може да търгувате с Binatex, например. Минималният депозит тук е само $10, като вие сами може да изберете датата за извършване на сделката.

Първоначални инвестиции

Не всички, разбира се, може да рискуват финансите си, дори и с малки суми. Ето защо начинаещите търговци се чудят дали има начини да започнат, без да правят инвестиции. Основният инструмент за това е бонусът без депозит. Този термин означава средства, отпуснати от боркера за търговия без каквито и да било финансови ангажименти от страна на търговеца. Тези средства не може да се осребряват, защото са предназначени изключително за търговски операции. Инвеститорът притежава само печалбата, която реализира от сделката.

Има три известни начина да получите този бонус:

  1. Специални оферти;
  2. Участие в турнири;
  3. Бонус „Добре дошъл“.

Специални оферти

Специалните оферти са рядкост. Просто си откривате акаунт и получавате определена сума, която да депозирате. Едно от предимствата на брокера Binatex е специалното известяване за съществуването на такава оферта за добре дошъл. Когато се регистрирате, получавате демо акаунт с $1000 в него. Не можете да осребрявате тези пари, както и получените от тях дивиденти. Но този акаунт ви дава възможността да се научите и да разберете как работи търговията с бинарни опции.

ВНИМАНИЕ! Ако брокер ви предложи голяма сума като бонус без депозит (не демо акаунт!), трябва да сте внимателни, защото това може да се окаже измама. Бонусите при бинарните опции са любимите инструменти за измамниците, които често мамят неопитните начинаещи търговци. Следователно, ако сумите във вашите акаунти са прекалено големи, по-добре да се откажете от тях.

Турнири

Друг начин да получите бонус без депозит, като използвате бинарни опции, е да победите в състезание с търговци. Не трябва да правите никакви депозити, за да участвате в такъв турнир; достатъчно е да се регистрирате и да започнете да търгувате, като използвате предоставените ви средства. Наградата се дава на този, който реализира максимална печалба или на този, който направи максимален брой сделки.

Печалбата се изплаща не само като бонуси, но и като реални пари, които може да се осребряват.

Основният недостатък на този метод е необходимостта да имате опит при търговията с бинарни опции. Невъзможно е за начинаещ да получи награда и бонус в такива турнири.

Бонус „Добре дошъл“

Новите клиенти получават бонус „Добре дошъл“ от брокера, след като депозират минимална сума на акаунта си. Може да изтеглят печалбата си и да използват само бонусите за бъдещи сделки.

Този метод трудно може да се нарече бонус без депозит, разбира се, но ако търгувате внимателно, има голяма вероятност да го получите. Колкото по-голям е процентът на таксите, предлагани от дадена услуга, толкова по-малко ще трябва да депозира търговецът след регистрацията си. Ако след като депозира $100, получи допълнителни средства, равни на 150% от инвестицията си, търговецът вече ще има на свое разположение $250.

ВИМАНИЕ! Опитните търговци не препоръчват на начинаещите да използват този метод, за да получат бонус. Има голям шанс да не успеят и в крайна сметка да изгубят инвестираните пари.

Собствени средства

Най-надеждният и доказан начин да започнете да търгувате без бонус е да инвестирате свои собствени средства.

Не е необходимо да инвестирате много пари, първоначално $10 ще са достатъчни. Ако нямате необходимите средства, е по-добре да търгувате с демо акаунт, отново с брокера Binatex, защото допълнителните упражнения никога не са излишни.

Предимството на търговията с бинарни опции с Binatex е, че дори с $10 може да натрупате необходимия капитал, използвайки бонус без депозит. Ако търгувате, в средносрочен или дългосрочен план, т.е. изберете дата за сделка, която не е в следващите няколко дни и внимателно и обмислено правите всяка сделка, капиталът ви постепенно ще нараства.

 

Автор: https://binatex.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *