Йордан Цонев: ДПС ще върне мандата, изборите са единствен изход

Ние сме последователни в решението си и днес председателят на ДПС Лютви Местан ще върне мандата, каза за предаването „Преди всички“ на програма „Хоризонт“ заместник-председателят на парламентарната група на ДПС Йордан Цонев. Служебният кабинет трябва да бъде еднакво отдалечен от политически партии и всякакви бизнес групировки и кръгове, допълни Цонев.
Според мен парламентът изчерпа работата си. По отношение на исканията на гражданите няма какво да свърши повече. Няма друг изход, само избори, смята Цонев.
Важно е служебният кабинет да има доверие. Той има важни задачи. Много е важно президентът да реши задачата без да се консултира с кръгове и без тези премиери да пристигат от Сингапур и да са управлявали големи компютърни фирми, защото държавата не е компютърна фирма, каза още Цонев.
И преди мандата на ГЕРБ е имало монополи и не е имало протести. Сравних сметки от предишни години. Разликата със сегашните е в пъти. Обяснявам си това със слаб контрол. Това правителство и това мнозинство на практика толерира монополите, каза още Йордан Цонев.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *