Какви са най-печелившите токени на крипто пазара през миналата седмица?

Ето списък на най-успешните алткойни на крипто пазара от 10 до 14 април. Списъкът включва токени със значителен обем на търговия и пазарна капитализация.

Injective

Injective Protocol (INJ) е децентрализирана борса (DEX), която позволява на потребителите да участват в маржин търговия между веригите, както и да търгуват с деривати и форекс фючърси.

INJ успя да нарасне с повече от 50% през миналата седмица и в момента се търгува на цена от $7.83. За последните 24 часа обемът на търговия е над $330 милиона.

С пазарна капитализация от $620 милиона, INJ се нарежда на 80-мото място в класацията на CoinMarketCap. Въпреки това токенът все още е с 66% под своя най-висок исторически връх (ATH), достигнат при нивото от $25.

Woo Network

Woo Network предоставя решения за централизирано финансиране (CeFi) и децентрализирано финансиране (DeFi), позволяващи повишаване на ликвидността на крипто пазара. Алткойнът се е повишил с 44% на седмичната графика и с 14% през последните 24 часа и моментно се търгува на цена от $0.31.

Въпреки, че Woo Network заема 90-то място по пазарна капитализация, той все още е с 83% под своя ATH, който е достигнат при стойност от $1.78. Обемът на търговия на WOO за последните 24 часа е около $90 милиона.

Arbitrum

Arbitrum демонстрира пазарна доминация сред конкурентите на Ethereum от втори слой, надминавайки Optimism. Алткойнът е нараснал с 50% на седмичната графика и с над 5% на дневната и на момента се търгува на цена от $1.68 при 24-часов обем на търговия от $2.2 милиарда.

Въпреки неотдавнашните спорове около AIP-1, изследовател от Messari смята, че ARB е подценен спрямо Optimism, като премията е само 20%.

Arbitrum е с обща заключена стойност (TVL) от $2.31 милиарда, докато TVL на Optimism е едва $949.21 милиона.

OKB

OKB е токенът на OKX борсата, който наскоро реализираде успех в продажбата на SUI токени. Следователно предстои включването на SUI токена като част от лотарията на OKX Jumpstart от 23 април. За да вземат участие, потребителите трябва да притежават OKB токени от 20 до 22 април.

Цената на OKB постигна максимум от $53.6, което е ръст от 27% на седмичната графика и почти 15% през последните 24 часа. Токенът се приближава до своя ATH от $58.66 поради ръст в цената.

Партньорството на Sui Network с OKX Wallet позволява на потребителите да се включат в airdrop събитие и други инициативи в рамките на екосистемата Sui.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *