Каролев към Стоичков: Бъди мъжкар и си кажи!

Повод стана изявлението, което футболната легенда направи преди два дни в подкрепа на кандидат-президента на ГЕРБ Росен Плевнелиев. Стоичков заяви, че тези, които сега обвиняват бившия министър, са искали и от него подкупи. „България вече има мъжкари като мен, Плевнелиев и Борисов, които сме готови да стигнем до край! Всички, които плюят по нас с цялата си компроматна машина, са като овца без история. Примери – колкото щеш! Къде са НСДВ – няма ги!  Къде са БСП – всички до един са разделени, нямат треньор, нямат отбор и няма да спечелят“, заявява арогантно Камата.
Публикуваме пълния текст на писмото на Каролев до Христо Стоичков – „бивш модерен ляв и сегашен модерен лилав“:
– Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи кога НДСВ е плюл срещу Вас и ГЕРБ? Истината може да боли, но не е плюнка. – Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи кои са тези, които са искали подкупи от Вас и сега петнят името на г-н Росен Плевнелиев? – Г-н Стоичков, бъди мъжкар и не защитавай г-н Росен Плевнелиев, защото по този начин му пречиш. А г-н Плевнелиев не заслужава това.
– Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи какво направи с имота, който искаше да вземеш за 300 хиляди лева от общината, докато г-н Борисов беше кмет? И който купи за 1 милион само поради моята намеса в Столичния общински съвет. – Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи, че за тази заменка те подкрепиха и съветници от БСП. – Г-н Стоичков, бъди мъжкар и покажи кои панелки и в кой квартал на София замени за имота на булевард „Тодор Александров“. – Г-н Стоичков, бъди мъжкар и покажи в какво състояние е днес този имот. – Г-н Стоичков, бъди мъжкар и недей да лъжеш, че съм ти се извинил за случая с проваления от мен опит да вземеш въпросния имот в пъти под стойността му. Казах ти че съжалявам, че стана публичен скандал, надявайки се, че ще разбереш жеста ми. Но явно надеждите ми са били напразни.
– Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи защо непрекъснато злословиш против Царя. Защото му завиждаш за престижа и авторитета, който той има в Испания и по света. И който ти и в сънищата си не може да получиш. – Г-н Стоичков, бъди мъжкар и се откажи от почетното си консулство, с което беше награден за вярната ти дружба с ГЕРБ. За да не се срамуват истинските дипломати на България. – Г-н Стоичков, бъди мъжкар и не говори на английски и руски, освен пред приятелите си от ГЕРБ. За да не излагаш още повече България пред света. – Г-н Стоичков, бъди поне малко повече умен. И разбери, че колкото повече говориш извън футболни теми, толкова повече за смях ставаш.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *