Китовете от крипто света инвестират в големи количества от алткойн, базиран на Етериум

GMX е токенът на платформата за търговия с безсрочни фючърси, базирана на блокчейн на Ethereum. Според Lookonchain, неотдавнашната вълна от покупки от страна на китовете и инвеститорите може да показва повишен интерес към GMX и потенциала за растеж на платформата.

Най-големият купувач на GMX токени, идентифициран като „Whale 0x9a76“, закупи 52 159 GMX за 2 192 ETH на стойност 3.76 милиона долара към момента на покупката.

Whale 0x9a76 реализира и предишна покупка на 14 117 GMX на 21 март, която по това време беше на обща стойност 1.15 милиона долара.

Вторият по големина купувач, идентифициран като „Whale 0x7aff“, закупи 14 766 GMX за 585.5 ETH на стойност около 1 милион долара.

Сделката беше осъществена при курс от 68 долара за всеки токен, което е под настоящия пазарен курс. Binance също така предостави на кит 0x7aff 5 310 GMX на 13 март, когато стойността на токена беше също 68 долара.

Друг инвеститор, който се подвизава под псевдонима „SmartMoney“, се сдоби с 2 993 GMX за 200 000 USDC, плащайки 67 долара за всеки токен. Този инвеститор редовно закупува GMX, когато стойността на актива е ниска и след това разпродава, когато тя се покачи, както е посочено в три други GMX транзакции, отбелязани от Lookonchain.

Според Lookonchain струва си да се отбележи, че основателят на BitMEX, Артър Хейс, е придобил стотици хиляди GMX токени през предходната година и е реализирал печалба от над 8 милиона долара. Това подчертава потенциала за рентабилност и успех, който може да се получи чрез инвестиции в GMX и поддържаната от него децентрализирана платформа за търговия с безсрочни фючърси.

Неотдавнашната аккумулация на GMX от страна на китовете и инвеститорите може би показва потенциал за растеж и повишен интерес към платформата. Към момента на писане на статията GMX се търгува на цена около 75.3 долара.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *