Колеж „Омега“ дава знания и самочувствие за ЕС

Колкото и да е условно, но след като средното образование е задължително, нека приемем, че периодът „Алфа“/първата буква на гръцката азбука/ за вас вече е приключил и се очаква продължението. Затова и логичният избор за него може да бъде и “ Омега“, но вече като следващ етап на образователното ви израстване. Става дума за образование в колеж, и то в частния професионален колеж „Омега“ в Пловдив.

На въпроса защо точно в частния колеж „Омега“, а не другаде, могат да се получат няколко разумни  и мотивирани отговора:

  Вие завършвате средното си образование и се стремите към успешна професионална реализация, искате актуална, привлекателна  професия с бъдеще и развитие;

√  Вие сте бакалавър или магистър, но все още не сте изградили мечтаната кариера и желаете да придобиете професионални и перспективни знания и умения;

√  Вие работите и трябва да усвоите нови ключови компетенции, които да ви изградят като експерт във вашата област, без да прекъсвате работа;

√  Вие планирате да стартирате самостоятелен, успешен и  печеливш бизнес.

Във всички тези ваши планове фокусът може да бъде насочен към колеж „Омега“.

Колеж „Омега“ и Центърът за професионално обучение  „Омега“, лицензирани от МОН и НАПОО, се намират в най-будния и младежки град на България – Пловдив, избран да бъде европейска столица на културата през 2019г.

В това  учебно заведение обучението е задочно, с продължителност 4 семестъра. Преподават подбрани по най-високи критерии ментори, повечето от които са настоящи преподаватели в Пловдивскияуниверситет „Паисий Хилендарски“, в АМТИИ Пловдив, Университет по хранителни технологии Пловдив, Технически университет – филиал Пловдив, както и доказали се преподаватели от професионални училища в областта.

Завършилите специалност  „Компютърни мрежи“ получават професионална квалификация „Проектант компютърни мрежи“ – четвърта квалификационна степен.

Завършилите специалност „Интериорен дизайн“  и „Графичен дизайн“ получават професионална квалификация съответно „Дизайнер“ – трета квалификациона степен, и  „Графичен Дизайнер“ – трета квалификационна степен.

На база на действащия Рамков договор с Варненски свободен университет, на колежаните, завършили тези 3 специалности, се предоставя възможността за продължаване на обучението във ВСУ за придобиване на степен бакалавър и магистър.

Сертификатът от Колеж „Омега“ се признава в целия Европейски съюз, което е вашата гаранция за успех!        

Ако сте решили да учите тук и побързате със записването, на първите 50 записали се  колежани за учебната 2017/2018г. ще се отпускат стипендия в размер на пълната годишна такса за обучение в први курс.

Новият учебен комплекс на Колеж „Омега“ се намира в Пловдив, на ул „Вълко Шопов“14, ж.к Тракия, зад Мебелната Къща на Асеновградско шосе, на територията на „Тех Парк Оптела“ АД (www.optela.com)

Национален номер за безплатен достъп от цялата страна: 080090011

Допълнителна информация можете да получите на следните телефони: 032/944 544, 0882 933 561, 0882 933 426, 0882 933 404, 0882 933 574

e-mail:omegacollegebg@gmail.com

web:www.collegeomega.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *