Колко струва гараж в София

Цените на гаражите в столицата вече стигат тези на един маломерен апартамент. Причината за поскъпването е и трудното намиране на място за паркиране в голяма част от кварталите в София, както и разширяването на синята и зелената зона.

Евтини Гараж в София от ЧСИ

Гараж oт 27 кв. м нa столичния бyл. “Bитoшa” се предлага за 62 160 евро, което прави по 2302 eвpo нa кв. м. Зa cpaвнeниe двycтaeн aпapтaмeнт в coфийcкия квapтaл “Haдeждa” нaпpимep може да бъде купен зa доста по-ниска цена – малко над 51 хил. eвpo. Освен, че е в центъра на града, гаражът е достатъчно голям да побере две малки коли. Той има и много екстри – две гаражни врати с дистанционно управление, два СОТ-а, самостоятелно ел. табло, радиатор, мивка и огледало, два водомера – за топла и студена вода, информира Цените на гаражите в столицата вече стигат тези на един маломерен апартамент, информира Цените на гаражите в столицата вече стигат тези на един маломерен апартамент, ингормира pariteni.bg. 

Търсене за недвижими имоти продава София А, гараж, страница 1.

Все по-често хората търсят място за два автомобила. Затова цената на закритите места за паркиране е толкова висока, особено ако са в центъра на столицата. Гараж за два автомобила от 42 кв. м в кв. “Манастирски ливади” се продава за 34 хил. евро.

За 30 хил. евро пък продават гараж в Лозенец. Той представлява самостоятелна гаражна клетка в общ подземен гараж, намиращ се на комуникативно място в непосредствена близост до Американското посолство.

Много висока цена от 27 500 евро искат и за гараж от 18,74 кв. м в района на столичния пазар Ситняково. За 25 хил. евро пък можете да купите гараж в Борово с отделни водомер и електромер.

Цените на местата за паркиране в София започват от 6300 хил. евро. За тази сума може да купите външно паркомясто в кв. “Левски Г” с площ 13,7 кв. м. Плюсовете са, че се намира на 15 минути от центъра и от Летище София, и е близо плувен комплекс.

istock
istock

Повечето предлагани на пазара в София гаражи са с цени между 9 хил. и 15 хил. евро. В другите големи градове на страната, с проблеми с паркирането, цените на гаражите също вървят нагоре. Но в София цените са най-високи.

 

 

 

 

financebg.com

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *