Лихвите по кредитите и депозитите и бизнес климатът на фокус през седмицата

Днес(25 ноември) Българска народна банка ще публикува паричната статистика за октомври, както и брутният външен дълг за септември 2013 г.

За първия ден от седмицата са насрочени общите събрания на акционерите на Витапрот Славяново АД, Република Холдинг АД и Птицевъдство-Ломци АД.

Във вторник (26 ноември) Националният статистически институт (НСИ) ще публикува данни за пощенски услуги и транспорта за третото тримесечие на 2013 г.

Това е датата за крайната търговия с права на Централна кооперативна банка АД.

В сряда(27 ноември) от БНБ ще разберем нивата на лихвените проценти по кредитите и депозитите чрез лихвената статистика на централната банка за октомври 2013 г. НСИ ще изнесе данните за осъществените пътувания на българи в чужбина и посещенията на чужденци в България за десетия месец на годината.

Акционерите на Българска роза-Севтополис АД ще се съберат за своето общо събрание.

В четвъртък (28 ноември) НСИ ще публикува данните за бизнес климата на страната за ноември. Това е и датата за аукциона за неизползваните права на София Комерс-Заложни къщи АД.

В петък (29 ноември) НСИ ни е подготвил доста статистически данни – тези за производството и доставките на енергийни продукти за октомври,както и цени на производител на вътрешния и международния пазар в промишлеността за миналия месец.

Освен тях чакаме и окончателните данни за 2012 г. за дейността на нефинансовите предприятия(за всички отрасли), за заетостта и разходите за труд, за чуждестранните преки инвестиции и разходи за придобиване на ДМА, продажбите на едро и дребно по групи стоки, приходите от дейността на строителните предприятия по видове строителство и редица други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *