Майката на Жоро Милионера му стана защитник

Промяната позволява на Донка изкъсо да следи как се движи делото срещу сина й, както и да го посещава в ареста всеки божи ден.
В момента Енев е настанен в килия с още един или двама задържани.  Вчера стана ясно, че след обира полицията е направила обиск в апартамента на Донка, където е живял и Георги. Оттам е иззет компютър, на който вещи лица правят експертиза.
В колата пък е открит мобилният телефон на Енев и служебните дрехи.Няколко папки са разговорите през последните месеци на „милионера“, които се проверяват детайлно, обясниха разследващи. Досега Енев мълчи и не дава обяснение къде е скрил огромната сума, която задигна.
Докато бе в неизвестност, в България се разрази истинска истерия къде са скрити изчезналите пари.
Понеже личната кола на Енев „Опел Кадет“, бе открита край село Храбрино, десетки туристи и иманяри хукнаха из Родопите да търсят парите, но никой не ги е намери.
„Объркан съм!“ бяха единствените думи, които промълви Милионера, след като бе изпра вен пред Окръжния съд в Пловдив, който му наложи постоянна мярка „задържане под стража“. Седем дни преди да се предаде на 28 юни, в жилището на майка му Донка непознат мъж занесъл торба с 25 000 лева. Жената се обадила в полицията, а парите били иззети за експертиза. Направено е изследване на чантата, но нито по нея, нито по банкнотите са открити следи от Енев.
По разказа на Донка и съпруга й полицията е направила фоторобот на мъжа, позвънил на вратата. Той прошепнал: „Това е за вас.“ Подал чантата и избягал. Жоро Милионера не е държал пари в банкови сметки, става ясно от разследването. Известно е, че е изплащал кредит от 40 000 лв. Окръжната прокуратура в Пловдив е повдигнала обвинение за длъжностно присвояване в особено големи размери. В ареста Енев спазвал всички правила, хранел се с останалите  задържани, а от майка си искал само да му носи тоалетни принадлежности.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *