Мартин Димитров определи случващото се в Несебър като епидемия

Депутатът Мартин Димитров определи случващото се в Несебър като епидемия, за която министър Найденов трябва да даде обяснение:
Ако беше един случай, за който той не е знаел или е нямало как да знае, би било едно. Сега разбираме от българските медии, че има поне 4-5 съседни парцела, които без търг и конкурс са в една и съща схема, една и съща процедура. Това вече говори за политическа поръчка. Не е честно българският парламент да не може да зададе тези свои въпроси към него в пленарната зала. Ако някой в крайна сметка си представя, че цялата тази история ще приключи с двама дребни чиновници, които са отговорни, то така правеше и Тройната коалиция и при тях портиерите редовно бяха виновни за заменките и те ги уволняваха.
Сините депутати поискаха парламентарната група на ГЕРБ да определи ясно позицията си по референдума за ядрената енергетика, защото:
Слушаме премиера, който казва, че гласува три пъти „не“. Вчера шефът на ГЕРБ в Козлодуй казва три пъти „да“. Уважаемата госпожа Цачева, председател на Народното събрание, казва „да“. Господин Красимир Велчев и той казва „да“. Това не е честно. Трябва да вземете ясна позиция, защото това започва да изглежда шизофренно.
В началото на пленарното заседание председателят на парламента Цецка Цачева отхвърли предложението на депутати от „Атака“ да бъде почетена с едноминутно мълчание датата 10-и януари, когато е пикът на бомбардировките над София през 1944 година.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *