Министри отчитат работата на ведомствата си през първата година на управление на настоящия кабинет

КТ „Подкрепа“ ще изложи своето становище за работата на управляващата коалиция

Трима министри днес ще дадат пресконференции, на които ще отчетат работата на ведомствата си през първата година на управление на настоящия кабинет.

Министърът на финансите Пламен Орешарски и екипът му ще представят отчет за дейността на министерството в сградата на Министерство на финансите, зала „Колегиум“, от 10.30 часа.

Вицепремиерът и министър на държавната политика при бедствия и аварии Емел Етем и екипът й ще дадат пресконференция от 13 часа в сградата на Министерството на държавната политика при бедствия и аварии, на площад „Света Неделя“ № 6.

Министърът на отбраната Веселин Близнаков ще проведе среща с представителите на медиите от 11.30 часа в Националния военноисторически музей. В срещата ще участват заместник-министрите на отбраната Соня Янкулова, Симеон Николов, Радослав Бозаджиев и Спас Панчев.

Днес и КТ „Подкрепа“ ще изложи своето становище за работата на управляващата коалиция. Темата на пресконференцията, която е от 11.00 часа, е „Една година правителство на квотния компромис“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *