Мишо Шамара: Европарите влизат като асфалт и силиконoви цици

 
И всеки – компетентен или не, смята за нужно да се изкаже по въпроса.  Поредният възмутен е рапърът Мишо Шамара, който си има сериозни основания за това.
На страницата си във Facebook с типичния си уважителен и мил стил на говорене, Big Sha не пропуска да нахрани както ЕС, така и, управляващите, разбира се.
„Европарите влизат в България основно като асфалт и силиконoви цици“, възмути се рапърът Мишо Шамара
Общата стойност на проекта е 3 197 324 лева, като 1 630 498 се отпускат по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“, 287 735 идват от национално финансиране, а останалите трябва да бъдат осигурени от компанията.
„В криза не се строят магистрали, а се подкрепя реално производство, за да е конкурентно и да ангажира безработните. И европари за конкурентоспособност би трябвало да се дават на новите и малки компании, а не на най-големия монополист“, пише още в профила си Шамара.
Той не спестява и критиките и пиперливите си думи към управляващите и пише „ГЕРБ=Чалга“.  Явно той е от паметливите, пък нали е и от бранша, помни, че собственикът на димитровградската компания –  Митьо Пайнъра,  беше един от спонсорите на ГЕРБ в предишни избори и дори беше се вмъкнал в кандидат-депутатската листа, но след иронии и освирквания беше измъкнат от там.
Името на Шамара нашумя отново, след като стана ясно, че има образувано производство срещу бившия член на ГЕРБ/който после се отказа шумно от партията/  заради текста на парчето „Бяло, зелено, червено”. В него има сериозни критики към ГЕРБ  и  сравнения на цветовете на флага ни, в  които следователите съзряхя почти национално предателство.  Шамара обяви във Facebook, че отново е призован в НСлС, този път с друг свой колега – Конса.

Финанси

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *