Вашето участие в Национален конкурс МЛАД ИКОНОМИСТ 2022

Наближава крайният срок за предаване на разработките в надпреварата за приза Млад икономист 2022!

Напомняме ви, че Съюзът на икономистите в България обяви Конкурс сред младите хора за разработването на тема по проблемите на Зелената икономика като настояще и бъдеще в развитието на съвременна България и в Света като цяло.  Конкурсът е открит за състезание и награждаване на победители в следните категории: ученици, студенти, докторанти, млади специалисти и предприемачи.

За участие в НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС се изисква представянето на есе или доклад по избрана от самите участници проблематика на Зелената икономика и нейната научно-приложна и практическа реализация. С авторова разработка в Конкурса могат да участват както самостоятелно отделни кандидати с обем на текста не по-малко от 15 стандартни страници, така също и колектив от двама до трима участника като съавтори с обем на текстта не по-малко от 25 стандартни страници.

УКАЗАНИЯТА ЗА ОФОРМЯНЕ НА РАЗРАБОТКИТЕ И ПО-ПОДРОБЕН СПИСЪК ОТ ТЕМИ ЗА ЗЕЛЕНАТА ИКОНОМИКА СА ПУБЛИКУВАНИ В ОБЯВАТА ЗА КОНКУРСА НА САЙТА НА СЪЮЗА НА ИКОНОМИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ – https://bgeconomist.bg/

Участниците предават разработките си едновременно по електронен път на e-mail: economistbg@gmail.com  или unieconom@abv.bg , както и по поща на адреса на СИБ гр. София 1000, ул. „Г. С. Раковски“ № 108.

ПОКАНА

от Организационния комитет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *