Най-добрите застрахователи в България

Наградата в категория „Застраховател на годината – Общо застраховане“ за 2020 г. Спечели “ДЗИ–Общо застраховане” EАД. Отличието беше връчено на г-н Коста Чолаков, председател на УС и главен изпълнителен директор на ДЗИ, от Бойко Атанасов, председател на Комисията за финансов надзор.

Застрахователни услуги – Сомони

В категория „Застраховател на годината – Животозастраховане“ за 2020 г. победител стана ЗК “Уника Живот” АД. Отличието беше връчено от д-р Николай Здравков, председател на УС на БАЗБ, а наградата прие Борис Паличев, генерален мениджър на “Уника България” АД.

Призът “Застраховател на годината – Най-динамично развиващо се дружество“ за 2020 г. спечели “Застрахователно дружество ЕИГ Ре” EАД. Наградата беше връчена от доц. д-р Григорий Вазов, ректор на ВУЗФ, на г-н Петър Аврамов, председател на Надзорния съвет на компанията, информира economynews.bg.

ДЗИ предлага онлайн услуги и дистанционно плащане на вноски

На тържествената церемония бяха отличени и най-добрите пенсионноосигурителни дружества. Техните номинации представи г-жа Евелина Милтенова, председател на БАДДПО.

В категорията „Пенсионноосигурително дружество на годината” за 2020 г., за дейността по допълнително задължително пенсионно осигуряване, наградата получи ПОК „Доверие” АД. Наградата беше връчена от г-жа Диана Йорданова, зам.-председател на КФН на г-жа Даниела Петкова, председател на УС на компанията.

Призът „Пенсионноосигурително дружество на годината” за 2020 г., за дейността по допълнително доброволно пенсионно осигуряване, получи ПОД „Алианц България” АД. Наградата беше връчена от г-н Лазар Лазаров, зам.-министър на труда и социалната политика на г-н Владислав Русев, зам.-председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на компанията.

Ройтерс: Купувачът на ПОК "Доверие" има 14 паунда в брой:: Investor.bg
В категорията „Пенсионноосигурително дружество на годината” за най-динамично развитие в дейността си през 2020 г. победител стана “ПОД – Бъдеще“ АД. Наградата беше връчена от д-р Орлин Пенев, член на Организационния комитет на годишните награди на г-н Андрей Шотов, изпълнителен член на Съвета на директорите на компанията.

Номинациите в категориите “Застрахователен брокер на годината” представи д-р Николай Здравков, председател на БАЗБ.

Победител в категорията „Застрахователен брокер на годината – Общо застраховане“ за 2020 г. стана “Амарант България” ООД. Наградата беше връчена от г-н Владимир Савов, зам.-председател на КФН, ръководещ управление “Застрахователен надзор” на г-н Янаки Янакиев, управител на компанията.

Призът в категория „Застрахователeн брокер на годината – Животозастраховане” за 2020 г. получи „Ай Ен Джи Иншурънс Брокерс” ООД. Наградата беше връчена от г-н Константин Велев, председател на АБЗ, на г-н Тодор Дедински, директор „Бизнес развитие“ в компанията.

Наградата “Застрахователен брокер на годината – Най-динамично развиващо се дружество“ през 2020 г. бе връчена на “Дженерал Брокер“ ООД. Призът беше връчен от г-жа Светла Несторова, член на Организационния комитет на годишните награди, председател на УС и главен изпълнителен директор на ЗЕАД “Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп” ЕАД на г-н Теодор Христов, управител на компанията победител.

БУЛСТРАД облекчава обслужването на клиенти след градушката | Банкеръ
Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” връчи за 23-та поредна година своите национални персонални награди за 2021 и 2020 г. на най-заслужилите експерти и професионалисти в секторите застраховане и осигуряване. Отличените със специални призове бяха представени от проф. д.ик.н. Нено Павлов, председател на фондацията.

С наградата „За цялостен принос в развитието на българското осигуряване” за 2021 г. бе удостоен доц. д-р Бисер Петков, а наградата му връчи г-н Лазар Лазаров, зам.-министър на труда и социалната политика.

Със същия приз за 2020 г. беше отличен Мирослав Маринов, изпълнителен директор на ПОК ”Доверие” АД.

Призът “За цялостен принос в развитието на българското застраховане“ – 2021 получи г-н Недялко Чандъров, председател на УС и главен изпълнителен директор на ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп”. Наградата му връчи г-н Бойко Атанасов, председател на КФН.

Своите награди за 2020 г. в същата категория получиха проф. д-р Стоян Проданов, изпълнителен директор на ЗД „Бул Инс” АД и ръководител на катедра „Финанси” в Стопанска академия “Д. А. Ценов” – Свищов и Петър Аврамов, зам.-председател на Съвета на директорите на ЗД ”Евроинс” и председател на Надзорния съвет на „ЗД ЕИГ Ре” АД.

С наградата „За цялостен принос в развитието на посредничеството в застраховането“ – 2021 г. бе отличена г-жа Моника Минкова, зам.-председател на УС на БАЗБ и регионален мениджър RENOMIA България. Призът й беше връчен от доц. д-р Григорий Вазов, ректор на ВУЗФ.

Носител на приза в тази категория за 2020 г. е Михаил Антонов, управител на застрахователен брокер „АВВИ” ООД.

 

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *