Бизнес мрежа за българите по света обединява предприемчивите

Най-успешния бизнес език е родният!

Социалната бизнес платформа (Бизнес мрежа на българите по света) е предназначена преди всичко за осъществяване на  основни контакти на нейните членове, което вече я прави равнопоставен член от семейството на глобалните социални мрежи. Чрез  www.atlasnet.bg регистрираните потребители ще могат безплатно да се свързват помежду си, да споделят информация за продукти или услуги, да разменят бизнес идеи, да предоставят и намират информация от взаимна полза за деловите им взаимоотношения. Като потребители на уебсайта могат да се регистрират само търговци (фирми) или лица със свободни професии, а работният език на платформата  е българския. Регистрацията в www.atlasnet.bg е безплатна. На платформата могат да бъдат и предоставяни платени услуги (като място за реклама чрез банери), но те са точно означени и съдържат специфични условия за ползване подробно описани в процедурите към тях.

Освен изграждането на фирмен профил в нея, бизнес мрежата www.atlasnet.bg предоставя възможности за включване в съвместен  бизнес и научни проекти, форми на различни дейности, съдружия и общности, електронна търговия, прилагане на последните хардуерни и софтуерни практики на мрежовата икономика, участие в събития, форуми, микроблогинг и други.

Основна цел на бизнесмрежата е с набирането на знания и опит да се повиши нивото на конкурентоспособност на българските търговци и производители, което пък ще ги направи стабилни участници в глобалния пазар, а така също ще могат да заемат подобаващо място и в цялостното функциониране на гражданското общество. За реализирането на тези задачи е необходимо на едно от първите места да бъде внедряването на иновативните софтуерни и маркетингови продукти на социалните мрежи в актуалните икономически форми и изграждане на B2B бизнесмрежа от типа „съюз” в България. Чрез електронната търговия и с възможностите на мрежовата икономика резултатът ще бъде не само по-високи стопански резултати във всяка една фирма, но и надграждане на наличния социален капитал в родината.

Защото съществуващите предимства на подобни стопански формати не са трудни за акцентиране. Всяка една от фирмите на българите по света има вече натрупано собствено  know – how в различните материални и духовни дейности, което ги прави много по-лесно адаптивни и могат бързо да се вписват в динамиката  на съвременните икономически процеси, да се пренастройват взаимно по-бързо и с екипни усилия да постигат по-високите желани резултати. Целевият пазар на Бизнес мрежатана българите по света е ясно формулиран и фокусиран. Българските стоки и услуги, предлагани от членовете на бизнесмрежата, са конкретно насочени към задоволяване на нуждите на българи от България и света. Чрез нея членовете й имат възможност по–лесно да привлекат вниманието на потребителите и да ги превърнат в свои клиенти.

Наистина, но с дълбока патриотична въздишка не можем да не отчетем наличната особено в Западна Европа и САЩ българска диаспора: някои могат да станат членове и клиенти на мрежата, а други пък защо да не помислят и за билет за връщане!

Мултиплицирането на усвоените пазарни елементи – от маркетинговите акции и кампании до пазарната реализация може да се осъществява според спецификата на всяка една фирма, а не всяка една сама за себе си „да открива топлата вода“. Резултатът е ясен: по-малко разходи, печелене на време и по-добра пазарна позиция. Защото и в бизнеса много често е както при спорта: печели не толкова по-силният, а по-бързият!

ЗА КОНТАКТИ: БИЗНЕСМРЕЖА ЗА БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА

бул. „Христо Ботев”, № 27А

гр.Пловдив 4000

тел.: +359 882 933 245, 0882 933 555

www.atlasnet.bg

Facebook страница: Бизнесмрежа За Българите По Света

Група: Бизнесмрежа за българите по света

 

Милен АТАНАСОВ

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *