Наш морски хотел в топ 100 на света

Наш хотел се нареди в топ 100 на света, според престижната класация на световния туроператор ТУИ. „“Хелена Ризортс“ в Слънчев бряг неизменно присъства в престижната класация, откакто е отворил врати през 2002 г.“, обясни собственикът Младен Мутафчийски. Той е единственият хотел от България сред наградените в света. Почетната грамота ще бъде връчена в „Хелена Ризортс“ в сряда лично от регионалния директор на ТУИ Детлер Хьоне.
Наградите се присъждат след анкета на всички клиенти на туроператора след края на ваканцията. Сред наградените са луксозни и престижни хотели на Канарските острови, в Доминиканската република, Египет, Турция.
Родният хотел неизменно е сред наградените заради грижата за клиента, разнообразните ресторанти с различна кухня, качеството на храната и обслужването. Сред плюсовете на хотела е и използването на отпадъчната вода от душовете за напояване на зелените площи, както и детската анимация.
Сред атракциите за туристите скоро ще бъде и новият 60-метров ветроход „Роял Хелена“. Той е построен от родната варненска корабостроителница „Делфин“. Почиващите ще се радват на вятъра в платната на тримачтовия красавец от морската столица до Бургас. През зимата клиентите на ТУИ ще се радват на родния ветроход в Атлантическия океан.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *