Нова тото треска обхвана страната

Тото треска отново завладя запалените по лотарията. За близо месец печалбата от тегленията на 6 от 49 вече минаха 2 милиона лева. След като оцеля след последното теглене в четвъртък, днес тото пунктовете отново събраха стотици хора с надежди за голямата сума, съобщи БНТ.

След като преди месеци беше сменена тото системата и трето теглене отпадна, сумите се трупат с невероятна скорост. От ден на ден печалбата в 6 от 49 става все по-примамлива. Дори хора, които са се отказали от лотарията, подновяват навиците си.

Точно преди месец фиш като този за 2,40 лв донесе огромния късмет на един българин, който спечели колосалния джакпот от 6,5 милиона лева. Доколкото разбираме от спортния тотализатор обаче този човек още не е отишъл да си прибере печалбата, може би, защото той просто все още не знае или от радост да е преминал в по-добрия свят. От тотото уточниха, че има възможност да го направи до 2–ри август.

Ако късметът ви споходи, трябва да знаете как да си приберете печалбата. До 200 лева се получават от пункта. От 200 до 10 хил. се изплащат от районните клонове. Над 10 хиляди вече се изплащат от централния офис.

Вчеранеизвестен собственик на късметлийски билет спечели повече от 42 милиона евро. Билетът е купен въвфренския департамент Сарт, западно от Париж, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА. Късметлията има 60 дни да съобщи за себе си на организаторите и да си получи чека.

Билетите за играта „Лото милион“ се продават в девет европейски страни. Тази печалба не е най-голямата в историята на лотарията, а едва осмата. Първото място държи испанка, която през май миналата година спечели 126,2 милиона евро. Шансовете да се познаят всичките седем цифри от тази лотария е много малък – 1 на над 76 милиона.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *