Нова услуга за конферентни разговори от GLOBUL

Новата услуга GLOBUL Mobile Meeting е телекомуникационно решение, с което всеки бизнес потребител на GLOBUL може да организира конферентен разговор, в който да включва различен брой участници. Участник в конферентния разговор може да бъде всеки, независимо от използвания оператор или местоположението. В един конферентен разговор могат да участват едновременно абонати на национални фиксирани и мобилни мрежи, както и международни такива.

Услугата GLOBUL Mobile Meeting е особено подходяща за компании с офиси в различни градове в България или чужбина, представителства на чужди компании в България, както и за фирми, които организират конференции и обучения по телефон.

За да бъде организиран един конферентен разговор чрез услугата GLOBUL Mobile Meeting е необходимо бизнес потребителят да позвъни на Mobile Meeting номер – 0894 100 100, където той получава подробни инструкции на български или английски език. Организаторът на конферентния разговор получава чрез SMS уникален номер, с който участниците да се присъединят в конференцията. Всеки участник в конферентния разговор се включва с позвъняване на Mobile Meeting номера 0894 100 100, след което въвежда уникалния код на разговора, даден му от организатора. За създаването на конферентен разговор чрез GLOBUL Mobile Meeting не са необходими сложни интернет приложения или допълнителен софтуер.

За крайните клиенти цената на обаждане към Mobile Meeting номер е без оскъпяване и се определя от тарифния план на оператора, който използват. Организаторът и участниците в конферентен разговор организиран с услугата GLOBUL Mobile Meeting не заплащат допълнителни инсталационни или месечни такси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *