НОВИЯТ УЕЛНЕС ЦЕНТЪР НА КТИ-ПЛОВДИВ БЕШЕ ОТКРИТ С БЛОКЧЕЙН ДИСКУСИЯ

Резултат с изображение за орфей клуб уелнес

Модерна дискусия по платформите – TripXV, ClubXchain и FINETICA, разработени от КТИ АД, беше проведена вчера, 28 ноември 2018 г., в новооборудвания Уелнес център на пловдивската корпорация.  В дискусията участваха създателите на платформите  Орфей Клуб Уелнес АД и Етик Финанс АД, както и партньорите – разработчици Вискомп ООД – Пловдив и Уеб Джен ООД – Пловдив.

След символичното прерязване на лентата програмата протече с презентация на платформата за споделено пътуване TripXV, която е първата социална туристическа платформа, позволяваща на участниците не само да организират своето мечтано пътешествие, но и да общуват помежду си през цялото време на пътуването. Демонстрирано беше пред всички присъстващи организирането на трип в реално време, за да се покаже как точно протича процесът на онлайн социален диалог по време на пътешествието. След това представяне TripXV излиза официално на пазара за своите клиенти.

Последва гореща дискусия по темата за интегриране на блокчейн в две от платформите, по време на която домакини и гости се обединиха около няколко предложения за избор на най-подходящи блокчейн имплементации. Последователни в стремежа си за налагане на природосъобразен начин на живот, организаторите от Орфей Клуб Уелнес почерпиха гостите със здравословни храни и напитки.

 

Дискусията затвърди партньорството между доказани софтуерни фирми в Пловдив и Корпорация за технологии и иновации, развиваща се успешно в областта на информационните технологии, финансите и услугите в областта на туризма и уелнеса.

 

financebg.com

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *