Нов магазин за лаптопи отвори врати в търговския център на Пловдив

Основната новина е тази, че фирмата „Атлас Финанс” ЕАД разшири своята дейност, като заложи на една по-агресивна стратегия за работа със своите клиенти и стъпи на търговския център на град Пловдив.
В кратък срок бе реорганизиран един от офисите на фирмата заедно със складовите помещения и сега там вчера отвори врати нов магазин за над 500 модела лаптопи, компютри от най-известните марки и консумативи за тях. Магазинът е разположен срещу черквата „Света Марина” – едно от интересните и привлекателни исторически места в града, на ъгъла на  сенчестата и красива уличка „Д-р Вълкович” и интензивната търговска артерия „Отец Паисий”. Центърът за компютърна техника на „Атлас Финанс” е част от утвърдената национална верига Ardes.bg, наложила се вече на българския пазар с активното предлагане на най-новите модели лаптопи, компютри, таблети и периферни устройства с наистина атрактивни цени.
Наред с качествения и в добър ценови диапазон продукт, тук може да се извършват ремонти в гаранционните срокове, а ако този срок се удължи, фирмата веднага предлага на клиентите си оборотен лаптоп. Могат и да се тестват за бързина прозцесора и видеокартата. Клиентите на магазина при известна предвидливост могат да се предпазят и от някои неприятни изненади като кражба, случайни повреди или разсеяни колеги, които винаги могат да бутнат чашата с кафето върху лаптопа ви, със съответната застраховка. Ако клиентите са затруднени да направят избора си от наличната в момента компютърна техника, могат да направят това и да си поръчат желания продукт от сайта http://ardes.bg/common-informatio/arder-info/laptopi-plovdiv#one, след което поръчаната от тях стока ще бъде доставена в пловдивския магазин. Този сайт непрекъснато се обогатява с постоянни промоционални предложения, за които могат да бъдат сигурни, че са без конкуренция. Участието в редовно провеждащите се анкети може също така може да донесе на всеки един от клиентите и посетителите неочаквана награда.
–––––––––––––––
За контакти: тел./факс: 032/ 39 30 80 моб.: 0882/ 933 528; 0882 933 535
Адрес: Пловдив, ул. „Д-р Г. Вълкович“ N8, e-mail: office.plovdiv@ardes.bg 
WEB: http://ardes.bg/common-information/arder-info/laptopi-plovdiv#one
Раб. време: понеделник – петък: 09:30 – 19:00, събота: 10:00 – 16:00 
––––––––––––

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *