Нов център за експресно обслужване на автомобили се налага в Пловдив

Конкурентните цени на предлаганите услуги и автоконсумативи се дължат на факта, че веригата AutoBox е директен вносител на леки, лекотоварни, тежки и индустриални гуми от световноизвестните марки Мichelin и Goodyear, акумулатори Ennexy, Faam, филтри Аlco и масла Hilber. Предлагат се и автоконсумативи от марката Cario собственост на веригата. Изброените марки са една малка част от стоковия асортимент предлагащ се в магазина прилежащ към новия сервизен център. Продуктите, които ще откриете в новооткрития център покриват всички съвременни норми за безопасност и опазване на околната среда. Те са одобрени от водещи световни автомобилни и машиностроителни компании, кaто BMW, Volvo, Opel, VW, Renault, MAN и др.
 
При посещение на център AutoBox в гр. Пловдив, ул. „Проф. Цветан Лазаров” №1 клиентите ще се възползват НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО от следните услуги:
Проверка /доливане/ на антифриз;Проверка /допълване/ на съд за спирачна течност;Проверка /допълване/ на съд за течност за хидравлика на волана;Проверка /допълване/ на съд за течност за чистачки;Проверка /смяна/ на чистачки;Проверка на въздушен филтър;Проверка на гуми;Проверка на светлини;Проверка накладки.
 За повече информация ни посетете на адрес:
„Оптела“ АД  гр. Пловдив,  ул. „Проф. Цветан Лазаров” 1 /зад Мебелна къща/
Web: http://avtoservice.optela.com   ,    http://automallbg.com/
GSM: 0882 933 490
 
Изгодни промоционални предложения за вашия автомобил
 В новооткрития център за експресно обслужване на автомобили AutoBox разположен на територията на „ОПТЕЛА“ АД в гр. Пловдив, ул. „Проф. Цветан Лазаров” №1 (зад мебелна къща) ще имате възможност до 31.05.2012г. да се възползвате от нашите промоционални предложения. При покупката на три броя летни гуми ще получите още една като подарък. Кампанията важи за определени марки и размери гуми, до изчерпване на наличните количества. За повече информация, както и за да се запознаете с богатия асортимент от стоки и консумативи предлагани в новия автоцентър, ни посетете на адрес:
 
„Оптела“ АД
гр. Пловдив,
ул. „Проф. Цветан Лазаров” 1 /зад Мебелна къща/
Web: http://avtoservice.optela.com
http://automallbg.com/
GSM: 0882 933 490
 
 Обслужете своя автомобил на лизинг без оскъпяване
 Вашият автомобил се нуждае от нов акумулатор. Карате с износени и неподходящи за сезона гуми. Не позволявайте липсата на средства да се превърне в компромис с техническото състояние на Вашия автомобил и Вашата сигурност. В новия център за експресно обслужване на автомобили AutoBox разположен на територията на „ОПТЕЛА“ АД в гр. Пловдив, ул. „Проф. Цветан Лазаров” №1 (зад мебелна къща) ще имате възможност до 30.06.2012г. да се възползвате от нашите лизингови предложения за закупуване на акумулатори, гуми и джанти без никакво оскъпяване и без да заплащате суми над обявената продажна цена. Посетете ни за да Ви предложим лизингова схема даваща Ви възможност да обслужите автомобила си веднага а да заплатите разсрочено според възможностите си и без оскъпяване.
 
За повече информация ни посетете на адрес:
„Оптела“ АД
гр. Пловдив,
ул. „Проф. Цветан Лазаров” 1 /зад Мебелна къща/
Web: http://avtoservice.optela.com
http://automallbg.com/
GSM: 0882 933 490
 
 
 

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *